Om oss

Vi är ett företag med med än 35 års erfarenhet av personligt skydd. Christina Frii som har etablerat Safetypax AB, driver även Seapax AB som riktar sig till mer sjörelaterade kunder. Seapax har samarbete med Räddningstjänsten, Sjövärnskåren på riksnivå, Frivilliga Flygkåren och Sjöfartsverket för att nämna några. Känn dig välkommen att kontakta oss för en närmare dialog. Vi har troligen den produktmix du söker och vi kan även erbjuda en enkel logistiklösning och webbshop till ert företag.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi sammarbetar med marknades bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Vill du trycka, brodera eller använda värmetransfer. Vi ger dig gärna tips och råd om vad som blir bäst för er. Har du en logga som du vill att vi ska kolla närmare på? Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.


Korta fakta

Företagsnamn
Safetypax AB
Org.nummer
559242-2744
Telefonnummer
08-562 158 70
Mail
info@safetypax.se