BRÄNNSKADESPRAY

BRÄNNSKADESPRAY

Burnshield brännskadespray använder du i stället för vatten till att behandla brännskador. Det är ett gel som lindra smärtan och snabbar på läkningen av huden när du bränt dig.

Den används i ambulanser och rekommenderas bland annat av brännskadekliniken på Karolinska Sjukhuset. Brännskadesprayen passar både hemma och på arbetsplatser där risken är stor att drabbas av brännskador, som inom processindustrin eller på restauranger. Burnshield fungerar även utmärkt vid bland annat insektsbett, brännässlor, brännmaneter, vattkoppor, solsveda eller friktionsskador – som när barnen åker rutschbana med bara ben och får svidande sår.
Burnshield sprayas direkt på brännskadan för omedelbar kylning, smärtlindring och påskyndande läkning. Brännskadesprayen förhindrar eller begränsar kraftigt uppkomsten av hudblåsor, vilket vanligtvis kan ta veckor att läka. Den är dessutom bakteriehämmande, vilket minskar infektionsrisken vid brännskador. Burnshield är giftfri och kan tryggt användas på både barn och vuxna, över hela kroppen – till och med i ögonen.

Kyler snabbt
Lindrar smärtan
Påskyndar läkning
Bakteriehämmande


Pris 124 kr


   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

AntalTotalt pris kr

Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: BRÄNNSKADESPRAY
st

   08-562 158 70
   info@safetypax.seArtikelnummer 3560-1-1
Standard STD
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.