BRÄNNSKADESPRAY 5ST

BRÄNNSKADESPRAY 5ST

Burnshield brännskadespray används för att behandla brännskador, där den ger fantastiska resultat när det gäller att lindra smärtan och snabba på läkningen av huden.

Den används i ambulanser och rekommenderas bland annat av brännskadekliniken på Karolinska Sjukhuset. Brännskadesprayen passar både hemma och på arbetsplatser där risken är stor att drabbas av brännskador, som inom processindustrin eller på restauranger. Burnshield fungerar även utmärkt vid bland annat insektsbett, brännässlor, brännmaneter, vattkoppor, solsveda eller friktionsskador – som när barnen åker rutschbana med bara ben och får svidande sår.
Burnshield sprayas direkt på brännskadan för omedelbar kylning, smärtlindring och påskyndande läkning. Brännskadesprayen förhindrar eller begränsar kraftigt uppkomsten av hudblåsor, vilket vanligtvis kan ta veckor att läka. Den är dessutom bakteriehämmande, vilket minskar infektionsrisken vid brännskador. Burnshield är giftfri och kan tryggt användas på både barn och vuxna, över hela kroppen – till och med i ögonen.


Pris 552 kr


   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

AntalTotalt pris kr

Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: BRÄNNSKADESPRAY 5ST
st

   08-562 158 70
   info@safetypax.seArtikelnummer 3561-1
Standard STD
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.