FÖRSTA HJÄLPEN-KIT LITET

FÖRSTA HJÄLPEN-KIT LITET

Ett litet Första hjälpen-kit är perfekt när du har ont om plats. Du vill ha det viktigaste för första hjälpen och samtidigt kunna lita på att utrustningen fungerar när någon har gjort sig illa. Det här är ett första hjälpen-kit som är lämpligt på en liten arbetsstation där det inte finns så stora risker i arbetsmiljön. Eller på en mindre plats där inte så många människor vistas samtidigt. Litet Första hjälpen-kit är en bra förbandsväska i kassan, receptionen eller på en kortare guidning. På en större arbetsplats med en tuffare arbetsmiljö brukar det däremot gå åt mycket mer förbandsmaterial. Där skulle vi i stället rekommendera ett annat första hjälpen-kit med mer innehåll eller en större förbandsväska.

LITEN FÖRSTA HJÄLPEN-VÄSKA MED BRA FÖRBANDSMATERIAL
Det är våra egna ambulanssjuksköterskor som har tagit fram innehållet efter hur de är vana att jobba i ambulansen. Därför väljer de bara ut det som är riktigt effektivt och lätt att använda vid ett olycksfall utanför sjukhus. För det här lilla första hjälpen-kitet har de plockat ihop det mest nödvändiga förbandsmaterialet. Du tar snabbt och smidigt hand om enklare skador som stickor, sår, klämskador och stukningar. Det viktigaste är inte mängden förbandsmaterial – utan att du har rätt förbandsmaterial till hands vid ett olycksfall. Det är vår filosofi. Noga utvalda produkter, som verkligen fungerar – av samma höga kvalitet som inom ambulansen. I den här väskan finns även plats om du vill lägga till egna första hjälpen-produkter, mediciner och annat som kan vara bra att ha på samma ställe.

Litet Första hjälpen-kit har ett smidigt format och är lätt att bära med sig i ett rörligt arbete. Väskan har ett handtag på ovansidan och ett praktiskt kardborrefäste baktill, som gör att den kan fästas i exempelvis bältet, cykeln eller andra transportmedel.


Pris 188 kr


   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

AntalTotalt pris kr


Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: FÖRSTA HJÄLPEN-KIT LITET
st

   08-562 158 70
   info@safetypax.seArtikelnummer 5111-1
Standard STD
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.