LIFELINE AED HJÄRTSTARTARE

LIFELINE AED HJÄRTSTARTARE

Lifeline AED – kraftfull och prisvärd hjärtstartare som alla kan använda.

Egenskaper
Om du är ute efter en bra och prisvärd hjärtstartare kommer du att gilla Lifeline AED. Tillverkaren Defibtech har satsat på att ta fram en riktigt bra hjärtstartare till ett lågt pris. Med Lifeline AED får du både hög användarvänlighet och prestanda. Du får helt enkelt väldigt mycket hjärtstartare för pengarna. Hjärtstartaren är oerhört enkel att använda. Den har enbart två knappar: en grön på/av-knapp och en röd chock-knapp. De tydliga röstinstruktionerna hjälper dig steg för steg, vilket underlättar i den stressiga situationen som ett hjärtstopp är. Röstmeddelandena är både kortfattade och lättbegripliga, och guidar dig genom analys och eventuell HLR och defibrillering.

KRAFTFULL HJÄRTSTARTARE MED STATUSINDIKATOR
Batterikapaciteten i litium-batteriet (DBP-1400) är hög, dess livslängd ligger på upp till 5 år i stand-by-läge. Batteriet har en kapacitet om 150 defibrilleringar, alternativt 8 timmars kontinuerlig användning. Hjärtstartaren analyserar själv både batteri och elektroder dagligen, med en LED-statusindikator som informerar genom blinkningar när det är dags för byte. När du köper hjärtstartaren ingår även en hjärtstartarväska med tillbehör (art.nr. 4000) i priset.

TÅLIG OCH LÄTT ATT UPPGRADERA
Lifeline AED har gummihandtag vilket gör den greppvänlig i akuta situationer. Med sin gula färg syns den också lätt på håll. Den har en integrerad design utan rörliga delar som kan förvirra och fördröja användaren. Den är även tålig och är skapad för att klara av damm och vatten (IP 55). Vidare är hjärtstartaren enkel att uppgradera vartefter protokoll förändras över tiden, som när det kommer nya riktlinjer för hjärt-lungräddning från Svenska HLR-rådet. Genom datakort kan hjärtstartaren därför alltid uppgraderas när det behövs.

Vikt
Lifeline AED har en lätt vikt på 2 kg inkl. batteri.

Storlek
22x30x7 cm

Instruktionerna är på svenska.

Garanti
8 års garanti

CE-märkt, IP 54.

Varumärke
Defibtech


Pris 15900 kr


   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

AntalTotalt pris kr

Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: LIFELINE AED HJÄRTSTARTARE
st

   08-562 158 70
   info@safetypax.se